Ένα ντοκιμαντέρ για τα Άγραφα που πρέπει να δεις!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 08:53 Ένα ντοκιμαντέρ για τα Άγραφα που πρέπει να δεις!

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον τόπο που αγαπήσαμε . "Ο καθένας για τον τόπο που προσπαθεί και αγωνίζεται".

Τρία νέα παιδιά με όρεξη για νέες εμπειρίες στη φύση, ο Βασίλης, ο Κωστάς και η Δήμητρα αποφάσισαν να αναδείξουν με έναν ξεχωριστό τρόπο ένα ιστορικό μέρος στην καρδιά της Ελλάδας. Αλπικά, ποτάμια, λίμνες και το σημαντικότερο οι άνθρωποι που κάνουν αυτόν τον τόπο μοναδικό.

Το 1o επεισόδιο της σειράς με τίτλο "Ο τόπος μας", αναδεικνύει έναν τόπο, άγνωστο για τους περισσότερους. Ο Δήμος Αγράφων με την ιδιαίτερη ομορφιά του, μας προσκαλεί μέσα από τις πολλές δραστηριότητες που μας προσφέρει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα τους δούμε να κάνουν αναρρίχηση στα αναρριχητικά πεδία τις περιοχής με τον Θωμά Νταβαρίνο και canoe kayak με την οδηγίες της Βασιλικής Κοιμτζίδου ιδιοκτήτρια της finix adventures. 

Δείτε το βίντεο:

 Μέσα απ' το κανάλι τους στο YouTube "ON•REC" που δημιουργήθηκε για να παράξει περιεχόμενο, οι δυο τους, μαζί με την βοήθεια της Δήμητρας, έχουν ως στόχο να αναδείξουν τους τόπους και τους ανθρώπους μέσα από τις δραστηριότητες.

 Μαζί τους ο Δημοσθένης Δρακόπουλος και ο Ανδρέας Αθανασίου.

Ο Κώστας είναι 24 εργάζεται σε τηλεοπτικό κανάλι και έχει ως στόχο να προωθήσει τους τόπους που αγαπά μέσα από την δική του οπτική.

Ο Βασίλης είναι 30 ιδιωτικός υπάλληλος αγαπάει το σινεμά και την φωτογραφία και θέλει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα . 

Η Δήμητρα είναι 24 απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος στη Ρόδο, με μεγάλο πάθος για την κάμερα και το βίντεο, όπου έχει και δική της σελίδα "Of Shutters And Angles" στο Instagram.

Στο κανάλι τους στο YouTube θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την σειρά «Ο τόπος μας» , οπως επίσης και τα επόμενα επεισόδια.

Stay tuned!!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση