Ο Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο Θύμιο Καραΐσκο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 16:34 Ο Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο Θύμιο Καραΐσκο

«Εγκληματική πράξη» τη χαρακτήρισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη…

Διαβάστε τη δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση με πέτρες από αγνώστους. που δέχτηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του.

«Η επίθεση, σε βάρος του Δημάρχου Λαμιέων, κ. Θ. Καραΐσκου, είναι εγκληματική πράξη και πρέπει να τύχει απερίφραστης και καθολικής αποδοκιμασίας. Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές προσπαθούν να φτάσουν στην διαλεύκανση και την παραπομπή των ενόχων στη Δικαιοσύνη.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ούτε γνωρίζω τους υπευθύνους αυτής της πράξης ούτε και υπονοώ τίποτα.

Το ίδιο ξεκάθαρος όμως θέλω να είμαι και για την ανάγκη σε κάθε εκλογική αντιπαράθεση να αναδεικνύουμε  εμφατικά τη σημασία του δημοκρατικού ήθους, των πολιτικών αρχών και αξιών, σε μια κοινωνία, μικρή ή μεγάλη. Χρειάζεται να έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας ότι μετά τις εκλογές, σε λίγες ημέρες δηλαδή, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Το δημοκρατικό κεκτημένο, για το οποίο πάλεψαν πολλές γενιές Ελλήνων, έχει ως βασική του συνιστώσα τον πολιτικό πολιτισμό. Οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση, ως πολίτες, ώστε να προστατεύσουμε την ποιότητα και την ακεραιότητα των θεσμών μας. Καμιά σκοπιμότητα δεν είναι ανώτερη από το κοινό αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε τη νοθεία της πολιτικής μέσω της τοξικότητας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση