Λαμία: Είδε την κλέφτρα μέσα στο σπίτι από την κάμερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 08:32 Λαμία: Είδε την κλέφτρα μέσα στο σπίτι από την κάμερα

Οι αστυνομικοί την έπιασαν στα πράσα και όταν έμαθε ποια είναι έπαθε σοκ…

Η προηγμένη τεχνολογία με ασύρματη μετάδοση από κάμερες ασφαλείας των εικόνων μέσα από το σπίτι της, βοήθησε μια γυναίκα στη νότια Λαμία, να λύσει το «μυστήριο» με τα εξαφανισμένα κοσμήματά της, αλλά και να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ο άνθρωπος που τα είχε αφαιρέσει και που προσπάθησε να κλέψει ξανά!

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, όταν στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας μια γυναίκα κάλεσε να καταγγείλει ότι εκείνη τη στιγμή μια άγνωστη γυναίκα με μαύρα, ήταν μέσα στο σπίτι της στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας. Την είχε δει μέσα από το κινητό της, καθώς είχε βάλει ασύρματες κάμερες μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση κάποιων κοσμημάτων της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, έφτασαν γρήγορα στο σημείο όπου πράγματι, εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μια γυναίκα.

Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάποια τυχαία κλέφτρα που… έτυχε να βάλει στόχο το συγκεκριμένο σπίτι, αλλά μια πολύ γνωστή γειτόνισσα! Η δράστιδα είχε καταφέρει να αποσπάσει τα κλειδιά του σπιτιού από μια άλλη γειτόνισσα, ηλικιωμένη, στην οποία τα είχε εμπιστευτεί η ιδιοκτήτρια! Έτσι μπορούσε να μπαίνει ανενόχλητη και να μην υπάρχει ούτε ίχνος διάρρηξης!

Επάνω της βρέθηκαν 100 ευρώ που είχε προλάβει να αφαιρέσει από το σπίτι, τα οποία κατασχέθηκαν και επεστράφησαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ φέρεται να ήταν η δράστιδα και της προηγούμενης κλοπής κατά την οποία είχαν χαθεί τα κοσμήματα.

Η συλληφθείσα σύμφωνα με πληροφορίες δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι είναι κλεπτομανής, ενώ αναμενόταν να σχηματιστεί σε βάρος της σχετική ποινική δικογραφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση