Λαμία: Σοβαρή η κατάσταση του μαθητή που έπεσε από ύψος στο σχολείο - BINTEO

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 09:32 Λαμία: Σοβαρή η κατάσταση του μαθητή που έπεσε από ύψος στο σχολείο - BINTEO

Δείτε τι λένε οι γονείς του 13χρονου μαθητή, που γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα, όταν βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων στο σχολείο του.

Μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα ο μαθητής της πρώτης γυμνασίου βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων. Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, η μητέρα του νεαρού αγοριού λέει πως η επέμβαση στα πόδια του γιου της ολοκληρώθηκε, όμως ακολουθεί μία δυσκολότερη, εκείνη της σπονδυλοδεσίας.

«Έγινε επέμβαση στα πόδια και περιμένουμε την εβδομάδα να κάνουμε την σπονδυλοδεσία, δεύτερη επέμβαση. Στα πόδια και στον πέμπτο σπόνδυλο».

Το χρονικό

Ο 13χρονος μαθητής γυμνασίου της Λαμίας καθόταν με την παρέα του στον προαύλιο χώρο του σχολείου πάνω στην ταράτσα. Ξαφνικά το κάγκελο που στηριζόταν αποχώρησε με το παιδί να πέφτει από μεγάλο ύψος.

«Χτύπησε τα ποδαράκια του. Στο σχολείο ήταν. Υποχώρησε το στηθαίο, το κάγκελο. Πήγε να ακουμπήσει το παιδί και υποχώρησε. Έχασε τις αισθήσεις και ύστερα συνήλθε», είπε η γιαγιά του παιδιού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να συνέλθουμε ακόμα. Από ό,τι φάνηκε υποχώρησε, γιατί καθόταν λέει στο τοιχάκι και έφυγε πίσω. Πρέπει να είχαν κενό. Το σχολείο είναι ανισόπεδο», δήλωσε η μητέρα του.

Ο μαθητής της Α’ γυμνασίου βρέθηκε στο κενό. Έντρομοι οι συμμαθητές του φώναξαν καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου που κάλεσε το ασθενοφόρο για να παραλάβει το βαριά τραυματισμένο παιδί.

«Όλως παραδόξως είναι ψύχραιμος. To πόσο λέει ότι πονάει είναι άλλο θέμα, δεν μπορεί να μην πονάει», δήλωσε η μητέρα.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχώρησε το κάγκελο και έπεσε κάτω ένα 13χρονο αγόρι.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι λέει και ο πατέρας του 13χρονου μαθητή από τη Λαμία στο «Tlive» και τα όσα είπε ο ίδιος ο μαθητής στον πατέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση