Έχασε τη ζωή της ενώ εκπαιδευόταν σε αυτόνομη κατάδυση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 20:56 Έχασε τη ζωή της ενώ εκπαιδευόταν σε αυτόνομη κατάδυση

Τι εξετάζει το Λιμενικό…

Για αυτοδύτες σε δυσχερή θέση στον όρμο «Ρουσούμ Γιαλός» της Αλοννήσου, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πράγματι όταν έφτασαν στο σημείο στελέχη του Λιμενικού με περιπολικό και σκάφος εντόπισε και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις της 62χρονη αλλοδαπή, η οποία διενεργούσε καθοδηγούμενη αυτόνομη κατάδυση, συνοδευόμενη από έναν εκπαιδευτή και δύο βοηθούς συνοδευόμενης κατάδυσης καταδυτικού κέντρου.

Αμέσως, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση