Κακοκαιρία Elias - Μπέος: Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα αντί για το Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 10:16 Κακοκαιρία Elias - Μπέος: Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα αντί για το Βόλο

«Το αυτοκίνητό μου βούλιαξε, κόλλησε. Δεν μπορούσα να κινηθώ», έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος για την κακοκαιρία Elias που έπληξε ξανά το Βόλο 

«Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα αντί για τον Βόλο», επανέλαβε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την κακοκαιρία Elias. Μάλιστα, τα έβαλε με όλους, γιατί όπως είπε, κανείς δεν είχε φροντίσει να κάνει έργα μετά την κακοκαιρία Daniel, με αποτέλεσμα ο Βόλος να «πνιγεί» ξανά με τη νέα κακοκαιρία.

«Μα καλά; Δεν το έβλεπαν; Δεν μπορούσαν να κάνουν έργα;», αναρωτιόταν και έλεγε: «Το αυτοκίνητό μου βούλιαξε, κόλλησε. Δεν μπορούσα να κινηθώ». Αναφέρθηκε όμως και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας: «Ας έρθει στον Βόλο, ας έρθει. Ευπρόσδεκτος είναι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση