«Μύλος» με τον Μπέο στο Βόλο! Πιάστηκε στα χέρια με πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 11:12 «Μύλος» με τον Μπέο στο Βόλο! Πιάστηκε στα χέρια με πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο καταγράφηκε στον Βόλο.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε πολίτη στην Άλλη Μεριά Βόλου. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα.

Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στη «θέση» τους.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Το gegonota.news αναφέρει πως μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”.

Τότε εκείνος του επιτέθηκε και ήρθαν στα χέρια, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο Δήμαρχος Βόλου να χτυπά τον πολίτη.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα» φώναζε ο πολίτης. Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται να δίνει εντολή στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όποιον παρεμποδίζει το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση