Αχιλλέας Μπέος: Απαντά για τον ξυλοδαρμό πολίτη - «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 12:05 Αχιλλέας Μπέος: Απαντά για τον ξυλοδαρμό πολίτη - «Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα»

Ο δήμαρχος Βόλου δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον πολίτη με τον οποίο δημιουργήθηκε ένταση στην Άλλη Μεριά - «Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν είμαι παπάς να συγχωρώ»

Λήξαν φαίνεται πως θεωρεί ο Αχιλλέας Μπέος το συμβάν με τον πλημμυροπαθή πολίτη στην περιοχή Άλλη Μεριά καθώς τον δέχθηκε στο γραφείο του με τον πολίτη να του... απολογείται.

Βίντεο που ήρθε νωρίτερα στη δημοσιότητα έδειχνε τον δήμαρχο Βόλου να έχει έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel. Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν στο μέγιστα με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλουεκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε αρχικά με μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει «Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Ενώ,  λίγο αργότερα ανάρτησε και βίντεο που βρίσκεται στο γραφείο του με τον πολίτη με τον οποίο υπήρξε η ένταση και όπως λέει ο Αχιλλέας Μπέος του ζήτησε συγγνώμη, αλλά « δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό από το 00:30 και μετά:

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση