Λαμία: Αδέσποτα θανάτωσαν ένα σκυλί και τραυμάτισαν σοβαρά ακόμη ένα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 08:10 Λαμία: Αδέσποτα θανάτωσαν ένα σκυλί και τραυμάτισαν σοβαρά ακόμη ένα (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό πρόβλημα καταγγέλλουν οι κάτοικοι στα Καλύβια…

Πολύ μεγάλο πρόβλημα με αδέσποτα σκυλιά, αλλά ενίοτε και με δεσποζόμενα που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, καταγγέλλεται από κατοίκους από περιοχές των Καλυβίων.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (30/9), στην περιοχή πίσω από το σούπερ - μάρκετ «Γαλαξίας» στα Ρεβένια, ένα μεγαλόσωμο σκυλί, λευκό με μαύρο, πιθανότατα ημίαιμο τσοπανόσκυλο, επιτέθηκε και τελικά θανάτωσε δεσποζόμενο σκυλάκι που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του.

Μετά το σοκ, η γυναίκα συνειδητοποίησε πόσο τυχερή στάθηκε που δεν επιτέθηκε στην ίδια, καθώς το ίδιο σκυλί το προηγούμενο βράδυ είχε επιτεθεί στο ίδιο περίπου σημείο σε νεαρό άνδρα, καταφέρνοντάς του δαγκωματιές στην πλάτη και το πρόσωπο.

Κι άλλη επίθεση

Επίσης κάτοικος της περιοχής στα Κάτω Καλύβια περιέγραφε στο LamiaReport την περιπέτειά της που είχε το πρωί του Σαββάτου με μεγαλόσωμο σκυλί - που φορούσε κολάρο - με την ίδια να καταφεύγει σε αυλή σπιτιού για να γλυτώσει εκείνη και το σκυλάκι της!

Πριν ακόμη προλάβουμε να δημοσιεύσουμε την συγκεκριμένη καταγγελία, ένα άλλο σκυλί, αδέσποτο, αυτή τη φορά, λευκό με καφέ βούλες, δάγκωσε τελικά το σκυλάκι της στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και χρειάστηκε να το μεταφέρει στο κτηνιατρείο.

Όπως μας περιέγραψε έντρομη η γυναίκα, του κατάφερε αρκετές δαγκωματιές - χαρακτηριστικά έχει αφήσει τα δόντια του σε 6-7 σημεία - μέχρι εκείνη με τη βοήθεια μίας άλλης γυναίκας, να καταφέρουν να του το αποσπάσουν από τα δόντια του!

Μάλιστα το μεγάλο σκυλί πήγε να επιτεθεί και στην κυρία που βοήθησε να σωθεί το σκυλάκι.

«Πρέπει επειγόντως να γίνει κάτι. Δεν γίνεται κάθε φορά που βγαίνω έξω να τρέμω μήπως συναντήσω καμία αρκούδα. Βγάλτε ανακοίνωση να κλείσουν τα σκυλιά τους στις αυλές τους ειδικά τα μεγάλα. Παίρνουν σκυλιά και μετά τα παρατάνε στους δρόμους», λέει στο LamiaReport η συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ και οι άλλοι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να μαζευτούν επειγόντως από το Δήμο, τα αδέσποτα που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση