Λαμία: Η νύφη έφτασε με άμαξα που έσερναν δύο ολόλευκα άλογα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 08:14 Λαμία: Η νύφη έφτασε με άμαξα που έσερναν δύο ολόλευκα άλογα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμυθένιος γάμος για δύο νέα παιδιά…

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/9/23), δύο νέα παιδιά από τη Λαμία, ο Βασίλης Καρκάνης και η Μαρία Κεχρινιώτη.

Η νύφη φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό, έφτασε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης, όπου την περίμενε με ανυπομονησία ο αγαπημένος της, με μια άμαξα που έσερναν δύο πανέμορφα λευκά άλογα, και σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ιδανικό για το ξεκίνημα της καινούριας τους ζωής.

Δείτε το βίντεο:

Μετά το μυστήριο τα δύο παιδιά έφυγαν με την ίδια άμαξα για την απαραίτητη φωτογράφιση.

Βασίλη & Μαρία σας ευχόμαστε να έχετε βίο ανθόσπαρτο! Στους κουμπάρους σας Κωνσταντίνο & Φωτεινή Στεφανή να είναι πάντα άξιοι και στους γονείς σας να σας χαίρονται και να σας καμαρώνουν να φτιάχνετε τη δική σας όμορφη οικογένεια.

Να ζήσετε!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση