Δεν είμαι λουλού, οι άντρες διαπληκτίζονται, λέει ο Μπέος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 12:49 Δεν είμαι λουλού, οι άντρες διαπληκτίζονται, λέει ο Μπέος για την επίθεση σε πλημμυροπαθή

Επιμένει στη στάση του ο δήμαρχος Βόλου που λέει ότι χτύπησε πολίτη επειδή του «έβρισε τη μάνα»  - «Είμαι παλαιών αρχών, αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε “ευχαριστώ”»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, που καταγράφηκε για δεύτερη φορά σε βίντεο να ξυλοκοπά πολίτη και μάλιστα πλημμυροπαθή, λέγοντας ότι ο ίδιος είναι παλαιών αρχών και τον χτύπησε επειδή του «έβρισαν τη μάνα».

Σε μία εντυπωσιακή επίδειξη τοξικής αρρενωπότητας (sic), πασπαλισμένης με δήθεν παραδοσιακές αρχές, ο κ. Μπέος εξήγησε στον ΣΚΑΪ την πράξη του λέγοντας ότι «τι να γίνουμε; Λουλούδες;», αμφισβητώντας βέβαια ότι ο ίδιος θα μπορούσε να γίνει «λουλού», ενώ ξεκαθάρισε ότι ως παλαιών αρχών, όταν του βρίζουν τη μάνα, έτσι απαντά. «Αν σας βρίσουν τη μάνα, πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές».

Ερωτηθείς για το εάν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο κ. Μπέος συνέχισε στον αρρενωπό του τόνο, με την ειρωνεία «όχι, λύνονται με καλσόν».

«Σταύρωσον μεν, άκουσον δε», είπε, συμπλέκοντας με αξιοζήλευτο τρόπο την αρχαία ελληνική ρήση με τη σύγχρονη ελληνορθόδοξη παράδοση.

«Οι άντρες διαπληκτίζονται και όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη», είπε για το περιστατικό, υπενθυμίζοντας ότι ο 26χρονος πλημμυροπαθής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, ενώ υποστήριξε ότι του την «έστησαν» για να τραβήξουν το βίντεο.

Επίσης παραδέχτηκε παρουσιάζοντας το ως κάτι αυτονόητο, ότι έστρεψε μάνικα με πίεση νερού κατά γνωστού δικηγόρου του Βόλου, έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου.

«Κάνω εμετό με Ανδρουλάκη και Κασσελάκη»

Απαξιωτικά μίλησε ο κ. Μπέος και για τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επέκριναν τη στάση του, προσπαθώντας να εμπλέξουν και την κυβέρνηση στην πολιτική αντιπαράθεση. 

«Δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη. Δεν τους βλέπω. Τον Ανδρουλάκη με τον Κασσελάκη εμετό μου έρχεται να κάνω», είπε.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση