Ανθήλη: Διαμαρτύρονται οι Ρομά για την απομάκρυνση των παραπηγμάτων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 18:40 Ανθήλη: Διαμαρτύρονται οι Ρομά για την απομάκρυνση των παραπηγμάτων

Διαμαρτυρία έξω από τα Δικαστήρια…

Στα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23) εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΡΟΜ» και κάτοικοι του οικισμού Ανθήλης, διαμαρτυρόμενοι για την επιχειρούμενη κατεδάφιση παραπηγμάτων εντός οικοπέδων που όπως υποστηρίζουν έχουν αγοράσει νόμιμα.

Νωρίτερα το πρωί, μηχανήματα του Δήμου βρέθηκαν για 4η φορά στον οικισμό για την εκτέλεση σχετικής ομόφωνης απόφασης του ΔΣ, που αφορά την απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών, υπήρξε ωστόσο παρέμβαση και του νομικού εκπροσώπου των Ρομά Δημήτρη Τσιγάνη.

Λόγω της αργίας των Δικαστηρίων για την Ημέρα της Δικαιοσύνης, οι Ρομά θα επανέρθουν την Τετάρτη με παρέμβαση στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση