Προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο και πήγε να τους πατήσει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:14 Προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο και πήγε να τους πατήσει

Σύλληψη 21χρονου για ναρκωτικά…

ΙΧΕ που οδηγούσε ένας 21χρονος στην περιοχή της Κανήθου Χαλκίδας, προσπάθησαν να ελέγξουν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (4/10/23) στελέχη Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο οδηγός του οχήματος αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με κίνδυνο τον τραυματισμό των Λιμενικών.

Τελικά το αυτοκίνητο αλλά και ο κάτοχος του εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης σε επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από τη Χαλκίδα στην παραλία Λουκισίων και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς στην νομότυπη έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

οκτώ (08) συσκευασίες επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία της οικίας συνολικού μικτού βάρους εξακοσίων ογδόντα έξι (686) γραμμαρίων ακατέργαστης κάναβης,

δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης διαφόρων υψών από 70 έως 220 εκατοστά,

ένας (01) μετασχηματιστής,

μία (01) ζυγαριά ακριβείας,

ένα (01) κινητό τηλέφωνο

χαρτονομίσματα συνολικής αξίας εκατόν είκοσι ευρώ (120€).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση