Λαμία: Μετά τις εκλογές… καταλήψεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 09:30 Λαμία: Μετά τις εκλογές… καταλήψεις

Με τρεις καταλήψεις ξεκινά ουσιαστικά η μετεκλογική εβδομάδα στη Λαμία.

Οι μαθητές των 1ου και 5ου ΓΕΛ, καθώς και του 2ου ΕΠΑΛ αποφάσισαν να κλείσουν το σχολείο τους διαμαρτυρόμενοι για διάφορα θέματα.

Κοινό αίτημα και στα τρία Λύκεια οι κτιριακές υποδομές αναφέροντας και την απαραίτητη ασφάλεια για να μην επαναληφθούν ατυχήματα όπως στο 3ο Γυμνάσιο.

Στα αιτήματα των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου είναι και η ελεύθερη πρόσβαση των μαθητών από την είσοδο του Γυμνασίου και το αντίθετο, να επιτρέπεται η είσοδος των παιδιών του Γυμνασίου από τη δική τους είσοδο.

Επίσης οι μαθητές του 5ου Λυκείου ζητούν έπαρση και υποστολή της Ελληνικής σημαίας όπως συνηθιζόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Σημειώνουμε ότι όποια σχολεία τελούν υπό κατάληψη, οι Διευθύνσεις μεριμνούν για τη διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση