Με συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκε αγοράκι στο Νοσοκομείο Λάρισας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 00:09 Με συνοδεία περιπολικών μεταφέρθηκε αγοράκι στο Νοσοκομείο Λάρισας (φωτογραφία αρχείου)

Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του…

Αγώνα ζωής έδωσαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για ένα αγοράκι από τη Δεσκάτη Γρεβενών σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του και οι γονείς του με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο αποφάσισαν να το μεταφέρουν στη Λάρισα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Αρχικά συνοδεύτηκαν ως τα όρια της Ελασσόνας από περιπολικό του Α.Τ. Δεσκάτης και στη συνέχεια προπομπός ανέλαβε περιπολικό της Ελασσόνας με τη συμπαράσταση και μονάδων της Λάρισας μεταφέροντας σε σύντομο χρονικό διάστημα το παιδί και τους γονείς του με ασφάλεια στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση