Λαμία: Το ανοιχτό κολυμβητήριο που έγινε… «κλειστό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 14:16 Λαμία: Το ανοιχτό κολυμβητήριο που έγινε… «κλειστό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το στέγαστρο που θα επιτρέψει να γίνεται προπόνηση κάτω και από δύσκολες καιρικές συνθήκες…

Παραδόθηκε επίσημα προς χρήση το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2023, το στέγαστρο του ανοιχτού κολυμβητήριου Λαμίας στο χώρο του ΔΑΚΛ έναντι του Δημαρχείου.

Πρόκειται για μια κατασκευή που θα βοηθήσει σημαντικά τη δουλειά που γίνεται στην πόλη μας στο χώρο της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, καθώς θα επιτρέπει την προπόνηση ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, ενώ θα βοηθήσει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :  

«…Ολοκληρώνουμε έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, αυτή τη φορά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας.

Εργαζόμαστε μεθοδικά για να έχουν οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα χρήσης ασφαλών και λειτουργικών υποδομών σε κάθε γωνιά της πόλης και ν’ απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα, δίπλα στο σπίτι τους.

Υποσχεθήκαμε στους δημότες μας και κάνουμε πράξη, την κατασκευή έργων, τέτοιων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και κυρίως των παιδιών μας …».

Στην παράδοση του έργου βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπεσλεμές και Γιάννης Ζωγράφος.

Δείτε τι δήλωσαν στο LamiaReport:

Δείτε φωτογραφίες:

1

2

3

5

6

7

9

10

11

12

14

15

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση