Δώρισε οικόπεδο στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 20:31 Δώρισε οικόπεδο στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Στον οικισμό Παναγίτσα…

Την υπογραφή αποδοχής της δωρεάς του Ιωάννη Λύτρα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Πρόκειται για οικόπεδο 150 τ.μ. στον οικισμό Παναγίτσα προς χρήση της Δημοτικής Κοινότητας.

Δείτε την ανάρτηση της κας Στιβακτή:

«Σήμερα είναι μία από αυτές τις μέρες που η αισιοδοξία μας για το μέλλον έχει μορφή, η προσφορά ονοματεπώνυμο και η ελπίδα υπογραφή.

Αναφερόμαστε στην υπογραφή συμβολαίου αποδοχής δωρεάς, εν ζωή, ακινήτου και συγκεκριμένα οικοπέδου 150τ.μ. περίπου, εντός οικισμού Παναγίτσας, μεταξύ του Δήμου Αμφίκλειας  - Ελάτειας και του δωρητή κ. Ιωάννη Λύτρα του Ευσταθίου, για χρήση που επιθυμεί η Δημοτική Κοινότητα.

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη μας για την ανιδιοτελή ενέργειά του και ευελπιστούμε η έμπρακτη αγάπη για τον τόπο του, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Γιατί μπορεί κάποια χωριά μας να είναι μικρά, οι ανάγκες τους όμως παραμένουν μεγάλες. Σε συνδυασμό δε με τις υποχρηματοδοτήσεις και τους περιορισμένους πόρους του Δήμου, αντίστοιχες κινήσεις δημιουργούν δυνατότητες και προοπτικές και δείχνουν μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους δημότες, που υποστηρίζουν τόσο το έργο μας όσο και τη διάθεσή μας για προσφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση