Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 29χρονος που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 08:07 Φθιώτιδα: Ελεύθερος ο 29χρονος που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στο σπίτι του 114 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία…

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως ο 29χρονος που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (27/10) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας σε χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου με τις κατηγορίες της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής όπλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν βρεθεί στο σπίτι του και είχαν κατασχεθεί 6 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 114 γραμμαρίων και 7 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, άνευ ιατρικής συνταγής, επίσης φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ζυγαριά ακριβείας, πλήθος νάιλον συσκευασιών, πρόσφορων για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών και μικρό χρηματικό ποσό.

Ενώπιον του Ανακριτή ο 29χρονος υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση και ουδεμία σχέση έχει με τη διακίνηση ουσιών.

«Ύστερα από μία ενδελεχή ανακριτική διαδικασία ο εντολέας μου, με την σύμφωνη γνώμη του κ. Ανακριτή Λαμίας και της κας Εισαγγελέως Λαμίας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης στο Α.Τ Λαμίας μία φορά το μήνα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο ισχυρισμός μας ότι ουδέποτε ο εντολέας μου διακίνησε οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία, αλλά η όποια ποσότητα ευρέθη στην κατοχή του ήταν αποκλειστικά για ιδία χρήση έπεισε τον κ. Ανακριτή και την κα Εισαγγελέα» δηλώνει στο LamiaReport ο συνήγορος του 29χρονου Χρήστος Τσάβαλλος και υπογραμμίζει: «Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η κατηγορία που σήμερα εισάγεται ως κακουργηματικού χαρακτήρα στο Εφετείο Κακουργημάτων που θα εισαχθεί προς εκδίκαση θα μετατραπεί σε πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση