Δύο συλλήψεις σε καταυλισμό για το… «παιχνίδι» με τις πέτρες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 08:19 Δύο συλλήψεις σε καταυλισμό για το… «παιχνίδι» με τις πέτρες

Για κακή τους τύχη σημάδεψαν αυτοκίνητο αστυνομικού…

Το θέμα το διαβάσαμε στο ifarsala.gr και φυσικά μας θύμισε τις επιθέσεις που έχουμε καταγράψει στην περιοχή της Καμηλόβρυσης.

Αναφερόμαστε στο επικίνδυνο… «παιχνίδι» ανήλικων Ρομά στα Φάρσαλα, που πετούσαν πέτρες σε εν κινήσει αυτοκίνητα. Το επεισόδιο κατέληξε στη σύλληψη ενός 14χρονου…της μητέρας του, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία άλλοι τέσσερις ανήλικοι.

Οι ανήλικοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα και φυσικά έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών.

Για κακή τους τύχη όμως από το σημείο διερχόταν εκτός υπηρεσίας Αστυνομικός του Α.Τ. Φαρσάλων με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, όπου έγινε μάρτυρας της επικίνδυνης πλάκας των ανήλικων, δεχόμενος και ο ίδιος τις πέτρες στο όχημά του.

Αμέσως κατέβηκε από το όχημά του και έτρεξε προς τα παιδιά όπου κατάφερε και ακινητοποίησε το ένα από αυτά, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συναδέλφους του, που με περιπολικό που εκτελούσε περιπολία έφτασε αμέσως στο σημείο και συνέλαβαν τόσο τον ανήλικο 14χρονο, όσο και την μητέρα του, η οποία παραπέμπεται με το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του υιού της. Το παιδί παραδέχθηκε ότι το κάνανε για πλάκα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό το τελευταίο διάστημα με το Α.Τ. Φαρσάλων να ερευνά περαιτέρω την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Τους πέταξαν πέτρες και κινδύνευσαν να σκοτωθούν (ΦΩΤΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση