Λήστεψαν νεαρό Λαμιώτη τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:35 Λήστεψαν νεαρό Λαμιώτη τα ξημερώματα

Τον σταμάτησαν με το μηχανάκι και του άρπαξαν το κινητό - Συλλήψεις από την Ασφάλεια Λαμίας…

Περιπέτεια για νεαρό Λαμιώτη γύρω στις 6 το πρωί της Δευτέρας (6/11/23) και πριν ακόμη χαράξει, καθώς έπεσε θύμα ληστείας από τέσσερα επίσης νεαρά άτομα στο ύψος περίπου της διασταύρωσης του Δημοτικού Νεκροταφείου της Ξηριώτισσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο νεαρός κινούνταν με το μηχανάκι του από τη Νέα Μαγνησία προς Λαμία, πηγαίνοντας στη δουλειά του, όταν δύο άτομα του έκλεισαν το δρόμο στο ανωτέρω σημείο αναγκάζοντάς τον να σταματήσει.

Του έψαξαν τις τσέπες και του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και κάποια κλειδιά που είχε επάνω του. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχε μαζί του χρήματα προς μεγάλη απογοήτευση των ληστών.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς το θύμα, στο απέναντι ρεύμα την ίδια ώρα ήταν δύο ακόμη άτομα με μηχανάκι που φαίνεται να ήταν κι εκείνα στην ίδια παρέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα, ωστόσο πάνω τους δε βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του νεαρού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση