Λαμία: Αυτοκίνητο μπήκε σε τζαμαρία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:50 Λαμία: Αυτοκίνητο μπήκε σε τζαμαρία

Εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται η οδηγός…

Επικίνδυνη οδηγό, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε τζαμαρία καταστήματος στη συμβολή των οδών Έσλιν και Δροσοπούλου, περιγράφει στο LamiaReport αναγνώστρια.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 15:15’ το μεσημέρι της Κυριακής (5/11) και είχε ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές, καθώς βοήθησε ο Θεός και δεν περνούσε πεζός εκείνη την ώρα από το σημείο.

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως μετά το τροχαίο η οδηγός άλλαξε θέση με τον συνοδηγό και ο τελευταίος φρόντισε να απομακρυνθεί από το σημείο! Επρόκειτο για ένα ασημί μικρό αυτοκίνητο με μεγάλη ένδειξη «Ν» στο πίσω μέρος.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος φρόντισε άμεσα να αποκαταστήσει τη ζημιά προκειμένου να μην χτυπήσει κάποιος διερχόμενος και ζητεί αν έχει δει κάποιος το συμβάν να βοηθήσει στον εντοπισμό των ιδιοκτητών του αυτοκινήτου, προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943745643

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση