Λαμία: Πλακάκι - παγίδα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:04 Λαμία: Πλακάκι - παγίδα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τραυματίστηκε ηλικιωμένη, ενώ τα ατυχήματα είναι καθημερινά σύμφωνα με τους ανθρώπους από τα γύρω καταστήματα…

Μια πραγματική παγίδα για τη σωματική ακεραιότητα κυρίως των ηλικιωμένων ατόμων, έχει δημιουργηθεί σε κεντρικότατο σημείο της Λαμίας και συγκεκριμένα σε πεζοδρόμιο της οδού Κολοκοτρώνη λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου.

Πρόκειται για πλακάκι που έχει μετακινηθεί εξαιτίας της ανάπτυξης του ριζικού συστήματος δέντρου και προεξέχει τόσο, όσο για να μη φαίνεται αλλά και να είναι ικανό να προκαλέσει ατύχημα!

Πολίτες από τα γύρω καταστήματα έχουν ενημερώσει το Δήμο για την επικινδυνότητα αλλά και για τα ατυχήματα που έχουν ήδη σημειωθεί, αλλά όπως λένε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Δυστυχώς το πρωί της Πέμπτης (9/11) γίναμε οι ίδιοι μάρτυρες ενός τέτοιου ατυχήματος ηλικιωμένης που σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

Διερχόμενη πολίτης, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι καταστημάτων, αλλά και αστυνομικοί έσπευσαν να της προσφέρουν πρώτες βοήθειες, αλλά αν δεν αποκατασταθεί σύντομα η ζημιά, είναι βέβαιο ότι κάποιος ακόμη άνθρωπος θα χτυπήσει και πιθανότατα σοβαρά. Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν και μετέφεραν την άτυχη ηλικιωμένη στο σπίτι της.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση