Λαμία: Νεαροί κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 08:30 Λαμία: Νεαροί κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε σπίτια

Στο ένα κοιμόταν μέσα ο ιδιοκτήτης - Στο πόδι ολόκληρη γειτονιά στη Ροδίτσα…

Άσχημο ξύπνημα το απόγευμα της Πέμπτης (9/11) για ιδιοκτήτη σπιτιού στη Ροδίτσα Λαμίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η διάρρηξή του!

Ο άνθρωπος σηκώθηκε από θόρυβο στην πόρτα από τους κλέφτες που προσπαθούσαν να τη διαρρήξουν κι έβαλε τις φωνές. Οι επίδοξοι διαρρήκτες είχαν πιστέψει ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι και όταν άκουσαν τις φωνές τράπηκαν ατάκτως σε φυγή, μη διστάζοντας να πηδήξουν από τη βεράντα του σπιτιού που είναι υπερυψωμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επρόκειτο για τέσσερα τουλάχιστον άτομα, ενώ πιθανότατα ένα ακόμη τους περίμενε πιο πέρα κι έφυγαν μαζί μέσα στα στενά των γύρω σπιτιών. Νωρίτερα είχαν βάλει στο μάτι και διπλανό σπίτι. Φορούσαν κουκούλες και ίσως κάποιοι εξ αυτών να είχαν και full face για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασαν στο σημείο αρκετά πληρώματα από την Άμεση Δράση και την Ασφάλεια Λαμίας, που «χτένισαν» την περιοχή, με αρνητικά αποτελέσματα.

Πίσω τους οι δράστες άφησαν υλικές ζημιές στην πόρτα και σε τζαμαρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οικίες στην ανωτέρω περιοχή μπαίνουν στο μάτι διαρρηκτών. Στο κοντινό παρελθόν είχαν εντοπιστεί κάποια άτομα που είχαν προσπαθήσει ή είχαν καταφέρει να μπουν στο εσωτερικό κάποιων εξ αυτών, αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές κι ότι άλλο πολύτιμο θα μπορούσε να πιάσει χρήματα στην αγορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση