Ράχες: Εθελοντές καθάρισαν την παραλία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 09:00 Ράχες: Εθελοντές καθάρισαν την παραλία - Δείτε εικόνες

Μια εβδομάδα μετά το "χτύπημα" της κακοκαιρίας η κατάσταση στην παραλία δυστυχώς παρέμενε η ίδια αφού κανείς δεν καθάρισε.

Με πρωτοβουλία εθελοντών πολιτών, την εταιρία "Ergo Green" με έδρα τις Ράχες και τον Σύλλογο "ΑΛΟΠΗ" το πρωί της Κυριακής έγινε επιχείρηση καθαρισμού της παραλίας Ραχών.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και τους εργαζόμενους της Ergo Green, η διαφορά είναι εμφανής. Τα σκουπίδια έχουν μεταφερθεί στην άκρη του δρόμου και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα μαζευτούν με τα μηχανήματα της τεχνικής υπηρεσίας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά...», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Σολόπουλος, που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της κοινότητας Ραχών από τον Ιανουάριο με τη νέα Δημοτική Αρχή.

Δείτε πως ήταν η παραλία Ραχών μετά το μπουρίνι της περασμένης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση