Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Προβλήματα από τον υπερπληθυσμό λύκων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 14:21 Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Προβλήματα από τον υπερπληθυσμό λύκων

Αυξάνονται συνεχώς οι επιθέσεις και σε κυνηγόσκυλα…

Επαφές με εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, θα έχουν οι άνθρωποι του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, με αφορμή το νέο περιστατικό θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλο στην περιοχή μεταξύ Καστανιάς και Νεοχωρίου, το δεύτερο μέσα στον τελευταίο μήνα.

Όπως υποστηρίζουν οι κυνηγοί, η συνεχής αύξηση παρόμοιων περιστατικών, αποτελούν απόδειξη του υπερπληθυσμού των λύκων στην περιοχή μας στις οροσειρές της Οίτης, της Όθρεως και του Καλλιδρόμου.

Παρατηρούν δε, ότι οι επιθέσεις δεν έχουν να κάνουν πλέον μόνο σε αιγοπρόβατα και βοοειδή, αλλά και στα κυνηγόσκυλα τα οποία οι λύκοι θανατώνουν και κατασπαράσσουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Μέχρι να δουν τι θα κάνουν οργανωμένα για το συγκεκριμένο θέμα, εφιστούν την προσοχή σε όλους τους κυνηγούς, αλλά και σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.

Δείτε για την επίθεση λύκου σε κυνηγόσκυλο στην περιοχή της Υπάτης ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης: Λύκοι αφανίζουν κοπάδια στο Καλλίδρομο και άλλες περιοχές της Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση