Δήμος Στυλίδας: Ολοκληρώθηκε το έργο αγροτικής οδοποιίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 20:47 Δήμος Στυλίδας: Ολοκληρώθηκε το έργο αγροτικής οδοποιίας (ΦΩΤΟ)

«Έγιναν ζωτικής και καίριας σημασίας παρεμβάσεις στις δημοτικές κοινότητες…», σημειώνει η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου…

Με την ασφαλτόστρωση και παράδοση του δρόμου στην ΔΕ Πελασγίας από τη θέση Νεκροταφείο έως τα διόδια της Πελασγίας, μήκους 3.500 μέτρων περίπου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" του Δήμου Στυλίδας, ύψους 1.540.000€.

«Έτσι έκλεισε ένας κύκλος απαιτητικών διαδικασιών που είχαν σαν αποτέλεσμα έργα ουσίας που έλειπαν από τον τόπο μας», σημειώνει η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου και συνεχίζει: «Μέσα από αυτό το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας, έγιναν ζωτικής και καίριας σημασίας παρεμβάσεις στις δημοτικές κοινότητες Στυλίδας, Σπαρτιάς, Ανύδρου, Παλαιοκερασιάς, Καραβομύλου και Πελασγίας για τη διευκόλυνση της μετακίνησης όχι μόνο των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά και για την υποστήριξη όλου του παραγωγικού τομέα της περιοχής.

»Με την υλοποίηση αυτών των έργων υποδομής, για τα οποία εργαστήκαμε μεθοδικά και με συνέπεια, εκπληρώσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει, μένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας, με αποκλειστικό γνώμονα τα απτά και μετρήσιμα, ήδη, οφέλη που εξασφαλίζονται για την τοπική κοινωνία».

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση