Αποφυλακίζεται η Πόλα Ρούπα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 14:58 Αποφυλακίζεται η Πόλα Ρούπα

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θήβας έκανε δεκτό το αίτημά της για υφ΄ όρον απόλυση καθώς είναι μητέρα ανήλικου τέκνου.

Βγαίνει από τη φυλακή η Πόλα Ρούπα η οποία έχει καταδικαστεί ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θήβας έκανε δεκτό το αίτημά της για υφ΄ όρον απόλυση καθώς είναι μητέρα ανήλικου τέκνου.

Τον Απρίλιο του 2021 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, είχε επιβάλει στην Πόλα Ρούπα ποινή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών για τη βομβιστική επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος στις 10 Απριλίου του 2014 αν και πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη.

Το δικαστήριο τότε, υιοθετώντας και τη σχετική εισαγγελική πρόταση, την απάλλαξε από την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση