Μύρισε Χριστούγεννα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 18:59 Μύρισε Χριστούγεννα στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας μεταμόρφωσε ένα μεγάλο μέρος του σχολείου σε χιονισμένο χωριουδάκι μέσα σε ονειρεμένο ελατόδασος! 

Διαβάστε το δελτίου τύπου του Συλλόγου:

«Ένα τεράστιο ξεχωριστό ευχαριστώ για την επιμέλεια και την προσωπική εργασία στη μία και μοναδική Αλεξάνδρα Μέριανου!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Γεώργιο Σκαφίδα και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συνεχή υποστήριξή τους σε κάθε δράση του Συλλόγου!

Ένα θερμό ευχαριστώ στις γυναίκες μέλη του συλλόγου μας κύριες Αντωνοπούλου Πόπη, Ζερζεβούλη Παναγιώτα, Μουστάκα Θώμη, Μπακατσέλου Νίνα, Μπαρτσώκα Βάσω, Νασιοπούλου Εύη, Ντούβα Ρούλη, Συμεωνίδου Φρόσω, Τζαμαλή Χριστίνα, Τσιμπούκα Νάντια και Χατζοπούλου Έφη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην κατασκευή των νέων διακοσμήσεων αλλά και στην τοποθέτησή τους στο μεγαλύτερο μέρος των κοινοχρήστων χώρων του σχολείου μας!

Την τελευταία πινελιά θα βάλουν οι μαθητές & μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης, στολίζοντας όπως κάθε χρόνο το κεντρικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας!

Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στα σπίτια όλου του κόσμου και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων, μικρών και μεγάλων !»

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον όμορφο στολισμό:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση