Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Αναστασίου και Κτιστάκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 18:01 Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Αναστασίου και Κτιστάκης

Θέματα ασφάλειας που απασχολούν την περιοχή της Θήβας συζήτησαν οι τρεις άνδρες;…

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου και ο Βουλευτής Βοιωτίας Λευτέρης Κτιστάκης, σε μια προγραμματισμένη συνάντηση με σκοπό να μιλήσουν και να αποφασίσουν από κοινού γύρω από τα τρέχοντα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών.

Το ζήτημα  που τέθηκε επί τάπητος αφορούσε το υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα της Θήβας και όσα απορρέουν από αυτό σε επίπεδο λειτουργικότητας.

Με αφορμή το πρόσφατο τραγικό συμβάν που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, επικαιροποιήθηκε το θέμα που αφορά στο αίσθημα ασφάλειας του πολίτη. Μετά από ενδελεχή συζήτηση και ενημέρωση του Υπουργού για ποικίλα ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια όλων, ο ίδιος δεσμεύτηκε να επανδρώσει το Αστυνομικό Τμήμα έως 10 άτομα επιπλέον. Επιπλέον ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο  της συνδρομής ειδικών επιχειρησιακών ομάδων ΟΠΚΕ προκειμένου να αυξηθεί η λειτουργικότητα και η ευελιξία της Υπηρεσίας αλλά και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων δήλωσε ικανοποιημένος από την διεξαγωγή της εν λόγω συνάντησης και βρίσκεται εν αναμονή της εκπλήρωσης των συγκεκριμένων δεσμεύσεων καθώς το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών είναι ύψιστης σημασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση