Κινητοποίηση στην Αμφίκλεια για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Πειραιώς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 18:50 Κινητοποίηση στην Αμφίκλεια για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Πειραιώς

Το κάλεσμα της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή…

Σε συγκέντρωση για ενημέρωση και δρομολόγηση ενεργειών ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αμφίκλεια, καλεί τους υπουργούς και βουλευτές Φθιώτιδας, αλλά και τον Περιφερειάρχη Στερεάς και τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή την Τρίτη  28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του  Δημοτικού Καταστήματος Αμφίκλειας,

Σύμφωνα με την «αιφνιδιαστική και άδικη» όπως την χαρακτηρίζει απόφαση, η Τράπεζα θα κλείσει το υποκατάστημα στην περιοχή στις 7 Δεκεμβρίου 2023.

«Σας καλούμε όπως συνδράμετε στην αποφυγή μιας άδικης απόφασης, η οποία θα  πλήξει τα συμφέροντα των κατοίκων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, αλλά και ενός μεγάλου μέρους του Δήμου Δελφών», σημειώνει στο κάλεσμά της η κα Στιβακτή και προσθέτει:

«Δεν είναι όλα ψυχροί αριθμοί και κέρδη. Υπάρχουν  και κοινωνικές ευαισθησίες. Τόσο στην Αμφίκλεια όσο και στις υπόλοιπες Κοινότητες της  ευρύτερης περιοχής, απλοί πολίτες και επαγγελματίες χρησιμοποιούν το Υποκατάστημα της  Πειραιώς για τις καθημερινές τους συναλλαγές. Τυχόν κλείσιμο θα υποβαθμίσει την  περιοχή και θα δυσχεράνει την καθημερινότητα των δημοτών, αφού θα αναγκάζονται να  μετακινούνται διαρκώς, προκειμένου να εκπληρώσουν τις συναλλαγές τους, Αν  συνυπολογίσει κανείς ότι ο πληθυσμός του Δήμου μας είναι στην πλειοψηφία του  γερασμένος και ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία,  αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία». 

Όπως συμπληρώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή «η συστράτευσή σας με τους δημότες μας, αυτή την κρίσιμη στιγμή, κρίνεται  επιτακτική και η τοποθέτησή σας επιβεβλημένη, ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση τόσο  του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας όσο και συνολικά της Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση