Άσκηση εκκένωσης του 1ου ΕΠΑΛ για πυρκαγιά (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 15:21 Άσκηση εκκένωσης του 1ου ΕΠΑΛ για πυρκαγιά (ΦΩΤΟ)

Ενημέρωση των μαθητών σε θέματα ασφάλειας και υγείας…

Στοχεύοντας στην πρόληψη σε θέματα υγείας και ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών, η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο χώρο του σχολείου ενημέρωση στα παρακάτω θέματα:

- Πυρόσβεση-πυρασφάλεια

-Χρήση πυροσβεστικών μέσων

-Οδηγίες για τον σεισμό

-Διαδικασία εκκένωσης σχολικού κτιρίου

Ακολούθησε άσκηση εκκένωσης του σχολείου, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί ολοκλήρωσαν με επιτυχία το γνωστοποιημένο σενάριο που τους είχε ανατεθεί.

«Η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την άψογη συνεργασία τους. Η προσπάθεια της προστασίας της ασφάλειας του σχολείου και των δραστηριοτήτων σε αυτό είναι συνεχής και βασίζεται στο σοφό ρητό του Ιπποκράτη ''καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις". Έπεται συνέχεια...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση