Έφοδος αστυνομικών σε αποθήκη στη Λιβαδειά - Δικογραφία σε βάρος 42χρονης για απάτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 08:14 Έφοδος αστυνομικών σε αποθήκη στη Λιβαδειά - Δικογραφία σε βάρος 42χρονης για απάτη

Παρουσίαζε μέσω διαδικτύου επώνυμα ενδύματα και υποδήματα σε χαμηλές τιμές και κατά την παραλαβή τους οι πελάτες διαπίστωναν ότι είναι άλλα και μάλιστα ευτελούς αξίας!...

Κάθε μέρα και τουλάχιστον μία περίπτωση απάτης φέρνουν στο φως οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη τη χώρα.

Μία γερή - «επώνυμη» απάτη, αποκάλυψαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς, οι οποίοι παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, το πρωί σε περιοχή της Λιβαδειάς, έρευνες σε επαγγελματικό χώρο και οικία κατά τις οποίες κατασχέθηκαν χρεωστική κάρτα τράπεζας και -2- συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης, που χρησιμοποιούνταν από 42χρονη που κατηγορείται για απάτη μέσω διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί έλαβαν καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας προέκυψε ότι η κατηγορούμενη πωλούσε μέσω ιστοσελίδων ενδύματα και υποδήματα, για τα οποία οι αγοραστές κατά την παραλαβή τους διαπίστωναν ότι δεν είναι αυτά που παρήγγειλαν και μάλιστα αυτά που τους έστελνε ήταν ευτελούς αξίας!

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή της κατηγορούμενης σε -38- περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών σε Αθήνα, Ζωγράφο, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αρτέμιδα Μαρκόπουλο, Κορωπί, Λαγονήσι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Φάρσαλα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ρόδο και Κιάτο Κορινθίας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση