Νέα κινητοποίηση στην Αμφίκλεια για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Πειραιώς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:22 Νέα κινητοποίηση στην Αμφίκλεια για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Πειραιώς

Ένα μεγάλο «ΟΧΙ» από την τοπική κοινωνία…

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Αμφίκλειας, αύριο Παρασκευή, οι άνθρωποι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και πολίτες θα συγκεντρωθούν στις 11:00’ το πρωί έξω από το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το επικείμενο κλείσιμό του.

Την περασμένη Τρίτη, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, ενημέρωσε για την αιφνιδιαστική απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει και που πρέπει να γίνουν, ώστε να αποτραπεί αυτή η απόφαση.

(Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Καλπύρη) 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση