Δεν είχε καλό τέλος η εξαφάνιση ηλικιωμένου στα Τρίκαλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:48 Δεν είχε καλό τέλος η εξαφάνιση ηλικιωμένου στα Τρίκαλα

Βρέθηκε νεκρός στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης…

Νεκρός βρέθηκε ο 89χρονος Ιωάννης Καρατάσης που αγνοούταν στα Τρίκαλα από το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε σε λεβητοστάσιο – αποθήκη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από υπάλληλο του Σταδίου.

Στο σημείο, έχουν σπεύσει οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν τον χώρο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο συμπολίτης μας.

Οι πρώτες ενδείξεις ωστόσο δείχνουν ότι τα αίτια ήταν παθολογικά.

Υπενθυμίζεται πως ο παππούς είχε φύγει από το σπίτι του στην περιοχή της Πατουλιάς προκειμένου να πάει σε ΚΑΠΗ και καφενείο της περιοχής, κάτι που έκανε σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν. Μάλιστα, εντοπίστηκε από κάμερες καταστημάτων και τα ίχνη του χάθηκαν από τις 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Μέχρι και σήμερα οικογένειά του και η Αστυνομία τον αναζητούσαν με αγωνία, ενώ χθες το βράδυ εκδόθηκε και Silver Alert.

Όσο περνούσαν οι ώρες, οι ελπίδες τους εξανεμίζονταν και δυστυχώς σήμερα το πρωί οι χειρότεροι τους φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή γινόταν άοκνες έρευνες και από την Εθνική Ομάδα Διάσωσης στην περιοχή μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση