Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε οδούς της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο σε οδούς της Λαμίας

Αποξήλωση δικτύου Χαμηλής Τάσης σε κομμάτι κάτω από τις γραμμές…

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετά σημεία της Λαμίας κοντά στις γραμμές του τραίνου.

Αναλυτικά:

Από ώρα 08:00 έως 11:00 στην οδό 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από ΠΗΛΙΟΥ έως ΕΛΑΤΕΙΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και στην ΤΙΘΟΡΕΑΣ από 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ μέχρι την ΑΘΗΝΩΝ.

Από ώρα 10:00 έως 12:00 στην οδό ΚΥΠΡΟΥ από ΧΑΛΚΟΜΑΤΑΣ έως ΑΘΗΝΩΝ και στην ΓΡΑΒΙΑΣ από ΚΥΠΡΟΥ έως ΠΙΕΡΙΩΝ.

Από ώρα 12:00 έως 13:00 στην οδό ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ από ΧΑΛΚΟΜΑΤΑΣ έως ΑΘΗΝΩΝ.

Από ώρα 12:00 έως 13:00 στην οδό ΛΕΩΝΙΔΟΥ από ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ έως τις γραμμές ζυγά νούμερα και στην ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ από ΛΕΩΝΙΔΟΥ έως ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ και στην ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ από τις γραμμές έως ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

Από ώρα 12:00 έως 16:00 στην οδό ΓΡΑΒΙΑΣ από ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ έως ΣΜΥΡΝΗΣ και στην ΣΜΥΡΝΗΣ από ΧΑΛΚΟΜΑΤΑΣ έως ΑΘΗΝΩΝ.

Την Κυριακή (3/12/23) τώρα θα γίνει Αποξήλωση του Δικτύου Χαμηλής Τάσης από οδό ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ έως ΑΘΗΝΩΝ και ΤΙΘΟΡΕΑΣ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση