Το εορταστικό ωράριο για τα Χριστούγεννα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 08:14 Το εορταστικό ωράριο για τα Χριστούγεννα στη Λαμία

Ανοιχτά τις τρεις τελευταίες Κυριακές…

Χριστούγεννα και ο εμπορικός κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους καταναλωτές που παραδοσιακά κάνουν τα περισσότερα ψώνια αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας ανάρτησε στην σελίδα του το προτεινόμενο πρόγραμμα με το οποίο μπορούν να λειτουργήσουν μέλη του και μη από την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα φέτος είναι τρεις.

Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά πρωί - απόγευμα ουσιαστικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες του χρόνου, ενώ συνεχές ωράριο θα ακολουθήσουν τα Σαββατοκύριακα.

Το προτεινόμενο πρόγραμμα:

 

 

Επισημαίνεται ότι το παραπάνω ωράριο δεν είναι δεσμευτικό, καθώς με το άρθρο 15Α του Ν.4177/2013 τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές , επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας και σύμφωνα με τις ανάγκες τους , από τις 06:00 έως τις 21:00, Δευτέρα έως  Σάββατο και τις θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με το άρθρο 16.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση