Πήδηξαν με αλεξίπτωτο από τη γέφυρα Γοργοποτάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:16 Πήδηξαν με αλεξίπτωτο από τη γέφυρα Γοργοποτάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το επικίνδυνο εγχείρημα ευτυχώς ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα…

Από επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα δύο άγνωστων αλεξιπτωτιστών, που την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, επιχείρησαν πτώση από την ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου.

Το βίντεο που δημοσιεύει το LamiaReport, μας το έστειλε αναγνώστης και διακρίνεται η παράτολμη ενέργεια ενός εκ των δύο ανδρών που αμφότεροι προσγειώθηκαν στο δρόμο δίπλα στην κοίτη του παραποτάμου του Σπερχειού.

Δείτε το βίντεο:

Η συγκεκριμένη γέφυρα εκτός από σύμβολο της ενωνόμενης εθνικής αντίστασης - μάλιστα την ίδια ημέρα ήταν η μεγάλη εκδήλωση από το ΚΚΕ - έχει αποτελέσει και σημείο εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα της 7ης ΕΜΑΚ για την εντυπωσιακή και δύσκολη άσκηση «ΗΡΑΚΛΗΣ». Μάλιστα το σενάριο της άσκησης προέβλεπε τη διάσωση δύο αλεξιπτωτιστών!

Δείτε βίντεο από την άσκηση που έγινε στο σημείο τρία χρόνια πριν (22/10/20):

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση