Καμένα Βούρλα: Σύλληψη για χασίς, αδασμολόγητο καπνό και όπλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 08:43 Καμένα Βούρλα: Σύλληψη για χασίς, αδασμολόγητο καπνό και όπλα

Στον ανακριτή 46χρονος…

Στη σύλληψη ενός 46χρονου στα Καμένα Βούρλα, προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (4/12) αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λοκρών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης ύψους 40 εκατοστών μέσα σε γλάστρα, συνοδευόμενο από ειδική λάμπα φωτισμού, 177,4 γραμμάρια χασίς κατανεμημένα σε κυτία, δύο ζυγαριές ακριβείας, μεταλλικούς τρίφτες, αλλά και μεταλλικά καλαμάκια με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη), καθώς και 756 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, σπρέι πιπεριού και δύο μαχαίρια.

Ο συλληφθείς, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για συναφή αδικήματα, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/12) στον Ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την επομένη στις 10:30’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση