Ελεύθερος ο 46χρονος από τα Καμ. Βούρλα με τα ναρκωτικά, το λαθραίο καπνό και τα όπλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 08:22 Ελεύθερος ο 46χρονος από τα Καμ. Βούρλα με τα ναρκωτικά, το λαθραίο καπνό και τα όπλα

Ποιος περιοριστικός όρος του επιβλήθηκε…

Ελεύθερος μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκε ο 46χρονος που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα (4/12) από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Είχε συλληφθεί αφού πρώτα οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη και στη συνέχεια στο σπίτι του βρέθηκε δενδρύλλιο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για υδροπονική καλλιέργεια, χασίς κατανεμημένο σε κυτία, αδασμολόγητο καπνό, ζυγαριές ακριβείας, μαχαίρια και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων (δείτε ΕΔΩ αναλυτικότερα).

«Από την πλευρά της Υπεράσπισης προσκομίσθηκαν στοιχεία με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα», δηλώνει στο LamiaReport ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Δημήτριος Κρούπης και προσθέτει: «Ευελπιστώ ότι η πορεία της υπόθεσης τελικά θα μεταβληθεί επιτρεπτώς σε βαθμό πλημμελήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση