Εφτά θέσεις μόνιμων ιατρών για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:52 Εφτά θέσεις μόνιμων ιατρών για το Νοσοκομείο Λαμίας

Μία θέση στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης…

Εφτά (7) κρίσιμες θέσεις προκηρύχθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας από τις 27 που προβλέπονται στην 5η ΥΠΕ και τις 246 συνολικά στο ΕΣΥ από το Υπουργείο Υγείας.

Στην Απόφαση - Προκήρυξη που υπογράφει ο διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς, περιλαμβάνονται:

  • τρεις (3) αναισθησιολόγων και αναλυτικά δύο (2) με το βαθμό Διευθυντή και μία (1) Επιμελητή Α’
  • δύο (2) παιδίατροι, μία (1) με το βαθμό Διευθυντή και μία (1) Επιμελητή Α’
  • μία (1) θέση για τα ΤΕΠ σε βαθμό Επιμελητή Β’                 ΓΕΝΙΚΗΣ/ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση-διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ &ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη ΜΕΘ και
  • μία (1) θέση Πνευμονολογίας - Φυματολογίας στο βαθμό του Διευθυντή

Για τη Φθιώτιδα, προκηρύχθηκε μία (1) ακόμη θέση Διευθυντή, ΓΕΝΙΚΗΣ/ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Η υποψηφιότητα υποβάλλεται ηλεκτρονικά , μέσω της  ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Υγείας  esydoctors.moh.gov.gr , εντός προθεσμίας η οποία αρχίζει στις 15/12/2023 ώρα 12:00 (μεσημέρι)  και λήγει στις  10/01/2024 ώρα 15:00, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Όπως επισημαίνει στο LamiaReport ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης «πρόκειται για τις θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, οι οποίες απέβησαν άγονες κατά τις τελευταίες προκηρύξεις του Μαρτίου και του Ιουνίου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί ανά Υγειονομική Περιφέρεια».

Σημειώνουμε τέλος ότι με ημερομηνία 8/12/23 αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι προσλήψεις, ενός (1) ατόμου ΔΕ Οδηγών με καθεστώς ΑΠΥ στο Κ.Υ. Αμφίκλειας και ενός (1) ατόμου Ειδικότητας ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων / Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων για το Π.Π.Ι. Ραχών του Κ.Υ. Στυλίδας αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση