2ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 11:58 2ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, με μεγάλη χαρά διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο χώρο του σχολείου!

Το Σάββατο 16 & την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους στην κεντρική σάλα του σχολείου μας, που πλέον θυμίζει χιονισμένο παραμυθένιο χωριουδάκι! Ζεστή σοκολάτα για τους μικρούς, ζεστό κρασί για τους μεγάλους, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και πολλές χειροποίητες δημιουργίες σας περιμένουν με ανυπομονησία!

Το μεγαλύτερο γεγονός του διήμερου, αποτελεί η Διαδραστική Παρουσίαση του Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού της κας Αλεξάνδρας Μέριανου με τίτλο

«Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ»

που δραματοποιείται από τους μαθητές & μαθήτριες των Α, Β, και Γ τάξεων του σχολείου μας που προετοιμάζονται πυρετωδώς!

Το Σάββατο στις 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η ξεχωριστή μουσικοπαιδαγωγός, καλλιτεχνική διευθύντρια των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων και μέλος του Συλλόγου μας, Αλεξάνδρα Μέριανου, καθοδηγεί με τη μοναδική της μαεστρία τα παιδιά των μικρότερων τάξεων ώστε να δραματοποιήσουν επί σκηνής το αριστούργημά της!

Την Κυριακή,11:00 με 13:00, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη χαρά να μεταμορφωθούν σε ξωτικά και οτιδήποτε άλλο λαχταρούν με facepaintingκαι να γευτούν γλυκά κεράσματα!

Σας καλούμε όλους να απολαύσετε τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, να γευθείτε λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, να διαλέξετε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από την αγορά μας και να νιώσουμε όλοι μαζί τη Μαγεία των Χριστουγέννων!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση