Η εντυπωσιακή φάτνη στο ΚΕΥΠ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 12:58 Η εντυπωσιακή φάτνη στο ΚΕΥΠ Λαμίας

Τον μήνα Δεκέμβριο, αρχίζει η περίοδος του Αγίου Δωδεκαημέρου. Τον μήνα αυτό κυριαρχεί,  η Δεσποτική εορτή της του Σωτήρος Χριστού Γεννήσεως.

Όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, ετοιμάζονται πνευματικά και όχι μόνο. Οι Δήμοι στολίζουν Δρόμους και Πλατείες, οι Δημόσιες Υπηρεσίες τους χώρους κοινού, οι πολίτες, τα σπίτια τους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στην πόλη της Λαμίας, το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου, με το προσωπικό του, κατασκεύασε μια πραγματικά πανέμορφη φάτνη με Ορθόδοξες φιγούρες και σκηνικό.

Η φάτνη ευρίσκετε έξωθεν του Στρατοπέδου και είναι προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και για να φωτογραφηθούν.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές και κατασκευαστές, αυτής της ωραιότατης Ορθόδοξης Φάτνης, που αποδεικνύει ότι η τέχνη και το μεράκι μπορούν να αντικαταστήσουν πολυέξοδες κατασκευές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση