Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους συνταξιούχους στην πλατεία Άμφισσας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 21:26 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους συνταξιούχους στην πλατεία Άμφισσας

Οι συνταξιούχοι της Φωκίδας, ενώνουν την φωνή τους με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στην πλατεία Λαού Άμφισσας.

Διαμαρτύρονται για τις ατελείωτες περικοπές των συντάξεων τους, των δώρων τους, του ΕΚΑΣ, των συντάξεων χηρείας, την αύξηση των κρατήσεων για την υγεία κατά 6%- ακόμη και στους πεθαμένους, την αύξηση της συμμετοχής στα φάρμακα.

«Η μη  καταβολή των αναδρομικών του 11μηνου 2015-2016, των  επικουρικών και δώρων. Η προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγκαλου που διατηρείται από την κυβέρνηση, παρά τις διακηρύξεις της για κατάργησή του», είναι μερικές ακόμη από τις αφορμές για να διαμαρτυρηθούν.

Το κάλεσμα τους καταλήγει ως εξής: «Μπροστά σε αυτή την άθλια ζωή που μας έχουν επιβάλει καλούμαστε να δυναμώσουμε τους αγώνες μας από κοινού με τους εργαζόμενους τα παιδιά και τα εγγόνια μας που έρχονται να εργασθούν και να ζήσουν σε χειρότερες συνθήκες από αυτές που εμείς ζήσαμε. Όλοι στον αγώνα μαζικά μαχητικά, να νικήσουμε τον «εσωτερικό» εχθρό που δεν είναι άλλος από την μοιρολατρία, την απογοήτευση την λογική του δεν γίνεται τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση