Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από την Καρδίτσα – Εκδόθηκε Missing Alert

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 14:49 Συναγερμός για την εξαφάνιση 26χρονου από την Καρδίτσα – Εκδόθηκε Missing Alert

«Σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Missing Alert για την εξαφάνιση 26χρονου στην Καρδίτσα εξέδωσε την Πέμπτη (14/12) το Χαμόγελο του Παιδιού. Τα ίχνη του χάθηκαν, όπως επισημαίνει, στις 12/12 από την περιοχή του Προδρόμου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση