Λαμία: Το «νέο» συντριβάνι στη νότια πλευρά της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 07:52 Λαμία: Το «νέο» συντριβάνι στη νότια πλευρά της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Πλημμύρισε ο τόπος…

«Συντριβάνι» σχηματίστηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Βουρτσελά, όταν μηχάνημα έργου έσπασε αγωγό νερού.

Το νερό εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα, πλημμυρίζοντας τα πάντα, ενώ ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΛ για το κλείσιμο της παροχής και την αποκατάσταση της ζημιάς.

Δείτε βίντεο:

Η ζημιά, που προκλήθηκε από έργα φυσικού αερίου, αποκαταστάθηκε άμεσα από την αντίδραση τόσο του συνεργείου, όσο και της ΔΕΥΑΛ. Όπως επισημαίνεται από την εταιρία που έχει την ευθύνη, ο χώρος αποτελεί ουσιαστικά προσωρινό εργοτάξιο με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις και άδειες. "Το συνεργείο εκφράζει την συγνώμη του για την οποία αναστάτωση προκλήθηκε για κάποια λεπτά στην περιοχή".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση