Σαρακιώτης: «Σπείρατε ρατσισμό - Θερίζετε Σαμαράδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 13:32 Σαρακιώτης: «Σπείρατε ρατσισμό - Θερίζετε Σαμαράδες»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τόσο άσχετοι Καιρίδης και Γεωργιάδης; Δε γνωρίζουν ότι όταν θα ισχύσει η τροπολογία για τη νομιμοποίηση των μεταναστών δε θα μαζεύουν ελιές;»…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και καταγγελτικός ήταν στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, στην τοποθέτηση του επί της τροπολογίας Καιρίδη για τη νομιμοποίηση μεταναστών.

Όπως επισήμανε αρχικά ο κ. Σαρακιώτης: «Ο κ. Καιρίδης και ο κ. Γεωργιάδης ανέφεραν ότι φέρνουν την τροπολογία προκειμένου “να μην έχουμε απώλεια εισοδήματος περί του 1,5-3 δισ. ευρώ στην ελαιοπαραγωγή” και αναρωτιέμαι: Είναι τόσο άσχετοι; Δε γνωρίζουν ότι η περίοδος συγκομιδής της ελιάς έχει τελειώσει; Ένας άνθρωπος στη Ν.Δ. δεν υπάρχει να τους πει να βρουν ένα άλλο επιχείρημα;».

Δείτε το βίντεο όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και «για το υψηλότερο ποσοστό φόρων επί του Α.Ε.Π. της τελευταίας 27ετίας με 29%», το οποίο ονόμασε «Ρεκόρ Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ.». Κλείνοντας μάλιστα τη συζήτηση επανερχόμενος στην τροπολογία Καιρίδη ανέφερε σκωπτικά: «Απολαμβάνω τους Υπουργούς της Ν.Δ., όπως τον κ. Γεωργιάδη, να υπερασπίζονται αυτή την τροπολογία, καθώς ακόμη ηχούν στα αφτιά μου από την περίοδο 2015-2019 οι κατηγορίες των στελεχών της Ν.Δ. προς την τότε Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: “Να τους πάρετε σπίτι σας τους μετανάστες”! Σπείρατε ρατσισμό και σήμερα θερίζετε Σαμαράδες

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση