Στην κινητοποίηση της Αθήνας και οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Στην κινητοποίηση της Αθήνας και οι Αστυνομικοί της Φθιώτιδας

«ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ»...

Με σύνθημα «Νομοθέτηση του επικίνδυνου & ανθυγιεινού τώρα, αν όχι για εμάς κάντε το για τα παιδιά μας», οι αστυνομικοί μαζί με τους συναδέλφους τους στα Σώματα Ασφαλείας, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα.

Το παρών έδωσαν και οι αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας σε μια μέρα που σημαδεύτηκε από το θανατηφόρο τραυματισμό ενός ακόμη συναδέλφου τους και τον βαρύτατο τραυματισμό ακόμη δύο.

«Η πολιτεία με ευχολόγια και απραξία έχει απαξιώσει το θεσμό που λέγεται Ελληνική Αστυνομία. Οφείλει να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς "ως αναλώσιμο υλικό" και να θεσπίσει μέτρα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας μας, στηρίζοντας ταυτόχρονα τα επαγγελματικά μας αιτήματα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ», αναφέρουν σε ανάρτησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση