Δίνεται προς χρήση το γήπεδο στα Γαλανέικα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 07:30 Δίνεται προς χρήση το γήπεδο στα Γαλανέικα

Μια μικρή «Καμαρίτσα» στη βόρεια πλευρά της Λαμίας…

Την ευχάριστη είδηση της παράδοσης προς χρήση, του γηπέδου Γαλανέικων, ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ο Δήμος Λαμιέων.

Το γήπεδο παραδίδεται με πλήρως ανακαινισμένο τον αθλητικό χώρο και τις προβλεπόμενες τεχνικές παρεμβάσεις υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, όπως περιγράφεται, ώστε να αποτελεί μια ποιοτική και ασφαλή αθλητική υποδομή στην περιοχή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Ειδικότερα, έγιναν, εγκατάσταση συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα για την επίστρωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, κατασκευή αύλακα συλλογής ομβρίων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας και επίστρωση ασφαλτικού τάπητα για τη διαμόρφωση επιφάνειας έδρασης περιμετρικού στίβου τεσσάρων διαδρομών εσωτερικού μήκους 400m, επίστρωση ελαστικού συνθετικού τάπητα για τη διαμόρφωση στίβου τεσσάρων διαδρομών εσωτερικού μήκους 400m, κατασκευή εγκατάστασης αθλημάτων στίβου και εργασίες συντήρησης του κτιρίου αποδυτηρίων του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«…Παραδώσαμε σήμερα για χρήση, μια ακόμη αθλητική υποδομή, πλήρως αναβαθμισμένη, ασφαλή και λειτουργική, προσφέροντας ένα ευρύ πεδίο δράσης στους αθλητές, τη νεολαία και τους συνδημότες μας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε κατά τη κατασκευή  του έργου, δουλέψαμε μεθοδικά για την ολική ανάπλαση του γηπέδου και ολοκληρώσαμε το έργο, δημιουργώντας άλλο ένα ‘’αθλητικό-κύτταρο’’, μια σημαντική παρακαταθήκη στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στην ευρύτερη περιοχή…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση