Κοινωνικές δράσεις από τους αστυνομικούς της Στερεάς (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 17:40 Κοινωνικές δράσεις από τους αστυνομικούς της Στερεάς (ΦΩΤΟ)

Μοίρασαν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης σε ιδρύματα στους πέντε νομούς ευθύνης της ΓΕΠΑΔ…

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και πρώτης ανάγκης, κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό προσωπικό όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ Συμεών, συνοδευόμενος και από τον Αναπλ. Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Ιωάννη Νικοπολίδη, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» Σπερχειάδας και «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» Στυλίδος, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σταματέλλος, παρέδωσε είδη - αγαθά πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, παρέδωσε είδη - αγαθά πρώτης ανάγκης και είδη ένδυσης, στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Άμφισσα.

Τέλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης, παρέδωσε είδη – αγαθά πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, στο Γηροκομείο Θηβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση