Στερεά: Δύο συλλήψεις με ευρωπαϊκά εντάλματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 17:48 Στερεά: Δύο συλλήψεις με ευρωπαϊκά εντάλματα

Τα «φυντάνια» εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς και Χαλκίδας…

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας για τις συλλήψεις που έγιναν χθες σε εκτέλεση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης:

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, χθες (29-12-2023) απογευματινές ώρες, σε Λιβαδειά και Χαλκίδα αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένα (1) άτομο απογευματινές ώρες χθες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Δικαστικές Αρχές της Γερμανίας, για κλοπή, σοβαρή περίπτωση απάτης και απάτη σε βάρος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη άτομο χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατόπιν Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή του Περιφερειακού Δικαστηρίου του Λουξεμβούργου, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ληστεία, κλοπή με διάρρηξη, κλοπή με χρήση βίας ή απειλής, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα χρήματος.                                             

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση